G20 Zirvesi ev sahipliğini bu yıl Türkiye üstlendi, gerçekleştirilen zirve öncesinde aile fotoğrafında büyük bir değişiklik gerçekleştirilerek ülke bayrakları yerine, ülke isimleri yazıldı.
Ev sahipliğini üstlendiğimiz G20 Zirvesi için, gelen ülke liderlerini tek tek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşıladı. Liderlerin katılımları tamamlandıktan sonra, bir aile fotoğrafı çekimi için gerekli hazırlıklar gerçekleştirildi ve ardından da çalışma salonuna geçildi.
Yere Bayrak Konulmadı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yurtdışında katıldığı zirvelerde dikkat ettiği ve büyük hassasiyet gösterdiği bir konu olan, ülke liderlerinin duracağı noktada ülke bayraklarının olmasıydı. Cumhurbaşkanı katıldığı her zirvede böyle bir durum ile karşı karşıya kaldığında ülke bayrağını yerden alarak cebine koyması ile ün kazanmış bir liderdir.
Bu yıl ise bir değişiklik gerçekleştirilerek, ülke liderlerinin duracağı noktada ülke bayrakları yerine ülke isimleri yazıldı.
yazar Demirhan SARAÇ
Bi teknoloji gurusu, Bi mutfak şefi ve Bi gezi düşkünü. Bilgisayar Sistem Mühendis eğitimini tamamladıktan sonra kendi kuruluşunu oluşturup, sevdiği işi yapıyor.